Zagrlite sebe: kako izgleda vrlo zabavna kolekcija Reem Acra

Optimizam je relativan pojam.

S jedne strane, brend Reem Acra odlučio je da napusti klasično predstavljanje kolekcije ove godine i virtuelno predstavi kolekciju proleće/leto 2021. godine. S druge strane, ispalo je vrlo pozitivno i smešno. Uzmite u obzir ovu lekciju iz auto-treninga „sve će biti u redu“ poznatog brenda.

Opšti koncept sezone su zagrljaji. Crtež sklopljenih ruku u prirodnoj veličini i u stilu pop-arta steže struk poput širokog pojasa na lepršavim kombinezonima, zatim pikantno zagrlite dekolte minimalističke bele haljine – i tako svaki put kada osetite želju za izgubljenom ljudskom vezom u eri društvenog distanciranja.

Kolekcija je objavljena u skraćenom formatu, a stotine haljina na modnoj pisti sada bi izgledale kao višak. Hiper široke pantalone, kaftan u boji fuksije i razigrani ružičasti kombinezon su glavni komadi prolećne kolekcije.

„Još uvek se smešim. U situaciji sam koja ne može biti gora za moju profesiju. Ali ja sam pozitivna osoba i moram da razmišljam o tome da nastavim. Ne gubim nadu“, rekao je dizajner.