Paris Hilton u novoj kampanji brenda Agent Provocateur

That's Hot

Paris Hilton preuzima centralnu ulogu u najnovijoj kampanji Agent Provocateur, povodom proslave 30. godišnjice brenda. Sa kolekcijom za jesen/zimu 2024, Hilton se pojavljuje u ulozi “The Provocateur”, pokazujući svoju evoluciju u saradnji sa ovim poznatim brendom donjeg rublja.

Kampanja, snimljena u Los Anđelesu od strane priznatog fotografa Grega Williamsa, označava pun krug za Hilton i Agent Provocateur. Njihova saradnja je započela 2000. godine, kada je Hilton pomogla u otvaranju Agent Provocateur-ove prodavnice na Melrose Avenue. Sada, njihovo partnerstvo doseže nove visine dok Hilton preuzima ulogu “The Provocateur”, reflektujući svoj neustrašiv i ženstven duh.

agent provocateur

Sara Shotton, kreativna direktorka brenda, izrazila je uzbuđenje zbog kampanje, rekavši: “Paris je sve što jedan pravi Provocateur treba da bude: neustrašiva, ženstvena i ne boji se da živi prema sopstvenim pravilima. Dugo je deo naše Agent Provocateur porodice – nosila je i volela brend već godinama. Konačno raditi zajedno ovako je zaista ostvarenje sna, trenutak za koji se moramo zapitati da li je stvaran.”

I sama Hilton deli svoje oduševljenje, izjavljujući: “Modelovanje donjeg rublja nije samo pitanje mode i biti privlačan — radi se o utelovljenju osnaživanja, glamura i, naravno, zabavi. Priprema za kampanju The Provocateur bila je sve o tome da se uđem u taj mindset: prihvatiti svoju unutrašnju snagu, samopouzdanje i neosporan šarm koji Agent Provocateur promoviše još od 1994. godine. Raditi sa Sarom Shotton i Gregom Williamsom bilo je potpuno ostvarenje sna – proveli smo neverovatan dan na snimanju.”

agent provocateur

Kolekcija za ovu sezonu vraća se korenima brenda, inspirisana prvom kolekcijom. Uključuje luksuzne materijale kao što su saten svila, italijanski til i francuska čipka, a sadrži i couture komade i ekskluzivni nakit, evocirajući osećaj nostalgije dok slavi modernu sofisticiranost.

Pročitajte i Sve što znamo o novom reality show Paris Hilton i Nicole Richie

Foto: Promo