Nicole Kidman vraća 90-te u modu minimalističkim izgledom

Nicole Kidman stil

Nicole Kidman svojom elegantnom, minimalističkom pojavom daje snažne vibracije ’90-ih.

Iako smo navikli da viđamo Nicole u spektakularnim red carpet outfitima, nedavno je zvezda predstavila jednostavnu, ali šik kombinaciju koja podseća na stil iz 1990-ih, što nam pruža inspiraciju za jesenju i zimsku sezonu.

Nicole Kidman stil

Dok smo proteklih meseci svedoci prave renesanse 2000-ih, sada je vreme ’90-ih da zasija—barem prema Kidman. Ova era poznata je po šik, minimalističkim stilovima u prigušenim bojama sa čistim linijama, a nedavna kombinacija Nicole Kidman sadržavala je tri ključna, bezvremenska komada: crni rolka džemper, široke sivo odelo i klasične crne mokasine.

Kao majstorska lekcija u suptilnoj eleganciji, outfit glumice je dokaz snage dobro odabranih osnovnih komada. Odabravši metodu “sendvič oblačenja” (tehnika u kojoj nosite istu boju na gornjem i donjem delu sa drugačijom bojom u sredini), outfit kombinuje osnovne komade na najelegantniji, a opet beznaporan način.

Nicole Kidman stil

Idealna formula za outfit za nadolazeće hladnije vreme, ovaj ’90s izgled je inspiracija za dane kada želimo da postignemo suptilnu eleganciju, a istovremeno se i toplo obučemo.

Foto: Profimedia