Kako da nosite slip haljinu kao kraljica? Pogledajte njeno visočanstvo Letiziu!

Ako mislite da znate kako izgleda garderoba kraljevskih žena, kraljica Letizia iz Španije će vas naterati da promenite mišljenje.

Početkom ove nedelje, kraljica je preokrenula kraljevski stil outfitom koji je privukao sve poglede na ceremoniji zatvaranja 14. Atlàntida Mallorca Film Festa, gde je uručila nagradu Master of Cinema američkom glumcu Michaelu Douglasu. Zbogom, kaputi i tweed. Zdravo, slip haljine i metalik boje!

kraljica letizia u slip haljini

Letizia je zapalila scenu u lila slip haljini sa sjajnim, srebrnim odsjajem. Haljina je imala elegantan midi kroj, uz nekoliko sartorialnih detalja koji su bili neočekivani za člana kraljevske porodice, uključujući složene tanke trakice i dubok V izrez.

Nastavila je da sjaji sa ostalim elementima svog outfita, uključujući par metalik srebrnih sandala sa blok petom, srebrnu torbu sa šljokicama i dijamantske pavé minđuše.

kraljica letizia u slip haljini
kraljica letizia u slip haljini
kraljica letizia u slip haljini

Ovo nije prvi put da je Letizia – jedna od najmodernijih kraljevskih žena u Evropi – pronašla svoju inspiraciju u neobičnim teksturama i dizajnima.

Ranije ove godine, tokom prolećnog angažmana u aprilu, kraljica je nosila metalik boje. Na prijemu u hotelu Barbizon Palace u Amsterdamu, kraljica se pojavila u metalik slip suknji srebrne boje. Gornji deo je upotpunila crnom bluzom dugih rukava i golih ramena. Da upotpuni izgled, dodala je još elegantnih crnih aksesoara, uključujući sjajne kožne sandalete i malu torbu od pletene kože.

Foto: Profimedia