Jennifer Lopez: Nova kraljica boho stila

jennifer lopez stil

Iako njena opsežna kolekcija Hermès Birkin torbi možda sugeriše suprotno, Jennifer Lopez je oduvek bila ljubitelj boho stila. Ove godine posebno se posvetila opuštenom izgledu sa lepršavim haljinama, šarenim farmerkama i monohromatskim minimalizmom, verovatno koristeći svoj garderober kao način da se distancira od javne pažnje oko svog statusa veze. S obzirom na to da je Lopez pokazala da je „nepogođena“ zbog razvoda od Bena Afflecka, čini se da je potpuno ušla u boho stil, birajući haljinu sa čipkastim nabranim detaljima iz Chloé kolekcije.

Na Torontskom međunarodnom filmskom festivalu, glumica i pevačica pojavila se na crvenom tepihu u prozirnoj nude haljini sa slojevitom suknjom. Nabrani detalji spuštali su se niz lepršavu haljinu, posebno na struku i ivici suknje. Ispod prozirnog kompleta, Lopez je nosila nude triangle brushalter i par bež, širokih Chloé čizama do kolena.

jennifer lopez stil

Ova slobodna silueta nije potpuno nepoznata zvezdi, iako je bila u velikom kontrastu sa metalik „osvetničkim“ haljinom koju je pokazala dan pre. Lopez je dodala svoj prepoznatljiv sjaj ovom izgledu srebrnom narukvicom sa dragim kamenjem i velikim zlatnim prstenom sa dijamantima. Bela mramorna tašna bila je završni detalj na njenom bezbrižnom izgledu.

jennifer lopez stil

Foto: Profimedia