Jacquemus predstavio “J’aime Paris” kolekciju u saradnji sa Nike

jacquemus

Prvo najavljena na Instagramu, cela kolekcija tiho je stigla na Jacquemus web stranicu, nudeći detaljan pogled svakog komad (i možda najvažnije, cene). Kolekcija obuhvata raznovrsne siluete inspirisane sportom kao što su trenerke, osnovne majice, sportski grudnjaci, majice haljine i suknje, i dolazi u sportskim bojama poput crvene, bele i teget plave.

“Ova kolekcija je rođena iz inspiracije koju svakodnevno nalazim u Parizu, u sportistima Nike-a i sportskim referencama koje oduvek volim”, kaže Simon Porte Jacquemus u saopštenju za štampu. “Gledam na kolekciju kao na spoj sporta, mode i kulture u najlepšem gradu na svetu, gde će Nike-ovi sportisti biti u centru pažnje ovog leta”, dodaje on.

Jedan od izdvojenih komada uključuje nove boje Swoosh torbe, koja je svoj debi imala u februaru sa Sha’Carri Richardson. Dolazeći u crnoj, crvenoj i beloj boji, torba je uparena sa elegantnim brusima i suknjama sa belim ivicama, zajedno sa jednodelnim kupaćim kostimima, trenerkama i još mnogo toga.

Kolekcija je predstavljena kroz novu kampanju i kratki film pod nazivom J’aime Paris, što predstavlja rediteljski debi Jacquemusa. U kampanji učestvuju izuzetni globalni sportisti i ikone poput Lile Moss, Central Cee-a, Serene Williams i drugih.

“Kada sam u Parizu, svet jednostavno deluje drugačije: više romantično, umetnički i lepo. J’aime Paris je oda gradu koji obožavam, izvlačeći sve ono što volim u vezi sa ovim živopisnim mestom i kako te inspiracije dolaze do izražaja u mojoj trećoj kolekciji sa Nike-om. Ovaj video je spoj Jacquemusovog stila, ikona i jedinstvene kombinacije talenata koji predstavljaju francusku kulturu”, nastavlja Jacquemus.

Pogledajte celu kolekciju u galeriji.

Foto: Promo