Cate Blanchett novim aksesoarom postavila trend za jesen 2024.

cate-blanchett kaiš

Ako postoji jedan aksesoar koji često zaboravljamo u zadnjem delu ormara, to su kaiševi. Naravno, oni imaju svoju svrhu, ali kada je reč o modernom stilizovanju, nisu na vrhu liste. Međutim, ako je najnoviji izgled Cate Blanchett bilo kakav pokazatelj, prelazimo iz letnjih dana u jesen sa kaiševima u prvom planu.

Australijska glumica pojavila se u New Yorku u strukiranoj teksas košulji i uparenim pantalonama ravnog kroja. Outfit je zaokružila braon štiklama špicastog vrha i naočarima crnim okvirom u stilu 70-ih. Vrhunac stila bio je braon kaiš sa kopčom u obliku srca od drveta, koji je retro inspirisanom izgledu dao još nostalgičniji šarm.

cate-blanchett kaiš

Ispostavilo se da je Cate ispred trendova, jer su debeli, skulpturalni kaiševi spremni da postanu jedan od najvećih trendova jeseni. Tokom protekle godine, brendovi kao što su Schiaparelli, Prada, Khaite i Miu Miu stavili su velike uloge na kaiševe kao svoj ključni aksesoar, dok su street style zvezde prikazale stilizovanje kaiševima neophodnim elementom.

cate-blanchett kaiš

Foto: Profimedia