Bella Hadid demonstrira kako se nosi trend velikih torbi

bella

Male tašne su toliko neodoljive, ali, budimo iskreni, u njih jedva staje i prosečan telefon a kamoli sve osnovne stvari jedne devojke. Iako je neosporno simpatična, mini tašna može biti veliki problem. Zato su nam oči već neko vreme usmerene ka povratku velikih tašni – ne samo za kancelarijske dane, već i za izlazak u grad. A ko bi bolje predstavio ovaj povratak od uvek stilizovane Belle Hadid?

Koristeći užurbane ulice Njujorka kao svoju ličnu pistu, Bella nas je očarala tokom nedelje sa outfitima koji su se kretali od lepršavih letnjih kapri pantalona do teksas šortseva. Ipak, jedan jednostavan komad koji je nosila preko ramena privukao je našu pažnju: tašna.

bella

Bella je proglasila kraj stavljanja svega u male torbe, odlučivši se umesto toga za prostranu i stilsku Coach Brooklyn Shoulder Bag – savršen spoj mode i funkcionalnosti, sa opuštenim oblikom koji nudi dovoljno prostora bez prekomerne širine. I da ne ulazimo previše u tehniku, tašna ima uravnotežen odnos ručke i ramena, što osigurava udobno nošenje bez kompromisa po stil.

Iako bi ovakva tašna obično bila rezervisana za kancelarijski izgled, Bella krši pravila kombinujući je sa zabavnom majicom “Here Comes Trouble” i vintage kožnim pantalonama Gucci iz 1999. godine, dokazujući da velika tašna može pratiti bilo koji stil, bilo da je reč o ležernom ili elegantnom izgledu.

bella

Foto: Profimedia