Kreacija novog jelovnika prikazuje standardne namirnice i obroke u potpuno drugačijem svetlu, koje možete isprobati za vreme ručka i večere, svakog dana u ambijentu restorana. Ovakav koncept nije prisutan samo u hrani – već u celokupnom iskustvu koje se proteže na sva čula, a u Pavilionu se to posebno ogleda kroz koncept small and sharing plates, koji dodatno doprinosi uživanju i prisnosti.
U razgovoru sa Aleksandrom, novim šefom kuhinje u restoranu Pavilion, istraživali smo dublje razumevanje ovog koncepta, otkrivajući tajne i filozofiju koje stoje iza ovog jedinstvenog doživljaja.
Prema Aleksandrovim rečima, prvo i osnovno je poštovanje koje se odnosi na bilo koju kuhinju:
“Moje duboko poštovanje prema svakoj kuhinji, bez obzira da li je reč o molekularnoj gastronomiji, fine dining iskustvu ili tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji, ogleda se u mom uverenju da svaki kulinarski pravac ima svoje jedinstvene vrednosti i priče koje treba ceniti.”
“Koncept small & sharing plates koji pružamo u restoranu Pavilion, small and sharing plates, se izdvaja po tome što hrana nije samo obrok, već predstavlja čitav novi koncept doživljaja gde su na prvom mestu druženje, novi ukusi, povezivanje, a sve to posebno tokom dana kada je potrebno dodati novu energiju.
Tim kuhinje restorana Pavilion teži tome da zadrži fokus na kvalitetu, preciznost u pripremi i inovaciju u prezentaciji – te na taj način i dolazimo do kvalitetnih obroka gde su prikazane sposobnosti i talenat naših kuvara, koje možete osetiti u svakom zalogaju.”
Svaki zalogaj je jedinstveno iskustvo, koje vas poziva da istražite nove dimenzije ukusa, što ćete zasigurno osetiti kroz novi jelovnik restorana Pavilion.
Foto: Promo