Mlada hrvatska food blogerka tvrdi: uz zdravu prehranu i vežbanje, ovaj napitak pomoći će vam da lakše izgubite suvišne kilograme, ali i da pomognete očuvanju imuniteta. Potrebna vam je samo šaka svežeg peršuna, sok od jednog limuna i čaša (250 ml) vode. Peršun dobro operite, usitnite ga u blenderu zajedno sa malo vode. Dodajte sveže isceđeni limunov sok i ostatak vode pa sve još jednom kratko izmiksajte. Napitak možete zasladiti sa malo stevije ukoliko vam je ukus prejak. Ovu mešavinu bi trebalo piti svako jutro na prazan želudac, ali samo 5 dana. Potom napravite pauzu 10 dana. I, jedno upozorenje: napitak nije preporučljiv za trudnice i dojilje.
Povezane teme
Bakina tajna: Mediteranske note stižu u pravi čas
U susret sve hladnijim danima, brend Bakina Tajna obradovao nas je potpuno novim proizvodima, umacima od paradajza.
Recept za viralne Dubai palačinke
Slatki ukusi Bliskog istoka stigli su i do naše zemlje, donoseći nam ultra-viralne Dubai palačinke, a mi vam donosimo recept.
6 namirnica za koje mislite da su bogate proteinima, ali zapravo nisu
Svi znamo da su proteini ključni za izgradnju mišića, regeneraciju i održavanje energije tokom dana. Ali ove namirnice nisu njihov izvor
Jesenji recepti: Jabuke u testu
Jabuke u testu su jednostavan, ali vrlo ukusan desert koji se može pripremiti brzo, a idealan je za hladne jesenje i zimske dane
Ovsena kaša od bundeve
Evo kako da napravite savršen jesenji doručak uz omiljenu namirnicu sezone: bundevu, dok unosite potrebnu količinu energije za početak dana.
Jesenji ručak u trendu: Pohovani celer sa citrusima i renom
Ana Vlatković voli da kuva, a podjednako (ako ne i više), voli i da jede. Začetnica najpopularnijeg food bloga kod nas, gourmana.com, otkriva svoje kulinarske tajne i donosi nam ideje za savršene sezonske delikatese.
Da li čokolada izaziva glavobolje?
Istražite skrivene okidače u čokoladi koji mogu uticati na vaše zdravlje.
Jesenji ručak u trendu: Pakeri i ragu od junećih rebara u crnom vinu
Ana Vlatković voli da kuva, a podjednako (ako ne i više), voli i da jede. Začetnica najpopularnijeg food bloga kod nas, gourmana.com, otkriva svoje kulinarske tajne i donosi nam ideje za savršene sezonske delikatese
Jesenji doručak u trendu: Mekana kajgana sa goveđom pršutom na tostu
Ana Vlatković voli da kuva, a podjednako (ako ne i više), voli i da jede. Začetnica najpopularnijeg food bloga kod nas, gourmana.com, otkriva svoje kulinarske tajne i donosi nam ideje za savršene sezonske delikatese
Jesenja užina u trendu: Bread pudding od kroasana
Ana Vlatković voli da kuva, a podjednako (ako ne i više), voli i da jede. Začetnica najpopularnijeg food bloga kod nas, gourmana.com, otkriva svoje kulinarske tajne i donosi nam ideje za savršene sezonske delikatese
Topli napitak od bundeve za spooky sezonu
Jesen donosi sa sobom mirisne note i tople boje, a jedan od najboljih načina da uživate u ovoj sezoni je kroz ukusne napitke.
Kolač sa bundevom i začinima
Uz toplinu začina poput cimeta, muškatnog oraščića i karamele, jesen je savršeno vreme da se prepustite pripremi slasnih delikatesa