Lidl i Mihail Dudaš sa posetiocima Ade Ciganlije razgovarali o osvešćenoj ishrani

Poznati atletičar Mihail Dudaš udružio je snage sa kompanijom Lidl Srbija, pa je danas na Adi Ciganliji razgovarao sa prolaznicima o zdravim životnim navikama, o značaju telesne mase i sastava koje telo poseduje, kao i o osvešćenoj ishrani – uz adekvatnu degustaciju proizvoda iz Lidlove osvešćene ponude namirnica.

Prisutni su imali priliku da se izmere na medicinskoj vagi, te na taj način saznaju svoju težinu, nivo visceralnih masti u telu, procenat masnog i mišićnog tkiva, kao i indeks telesne mase. U svemu tome im je pomogao poznati atletičar Mihail Dudaš, sa kojim su se družili, razgovarali i razmenjivali savete o ishrani. Pored „osvešćenog razgovora“ sa poznatim atletičarem, posetioci Ade su uživali u Lidlovim ukusnim proizvodima.

Lidl promoterke delile su ukusno osveženje i užinu: voće, Freshona voćne kaše, Alesto jezgrasto voće i Bio shotove, omogućivši prisutnima da naprave predah i obraduju svoje telo zdravijim namirnicama.Ova, na prvi pogled, neobična saradnja ističe jedan sasvim novi pristup, kombinujući zdravstvene procene sa praktičnim rešenjima za ishranu.

Cilj same aktivacije bio je da podigne svest o važnosti osvešćene ishrane koja može doprineti boljem zdravlju ljudi i održivosti planete – ishrane za bolje sutra.Lidl o osvešćenoj ishrani – Hrana za bolje sutra Kao jedan od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi, Lidl prepoznaje svoj uticaj na način ishrane ljudi i odgovorno se ponaša po pitanju zdravlja potrošača i planete. Zato se u okviru svoje strategije Lidl obavezao da će posvećeno raditi na tome da uz transparentnu komunikaciju pruži što širi asortiman ponude zdravijih i održivijih proizvoda.

Kompanija Lidl Srbija svoje poslovanje usmerava na podržavanje i promovisanje principa osvešćene ishrane koja će obezbediti pozitivan uticaj na opšte zdravlje ljudi i naše planete. Preporučuje se ishrana bogata, odnosno u većoj meri zasnovana na voću, povrću, orašastim plodovima, integralnim žitaricama, proizvodima sa manjim udelom soli i šećera, kao i manje proteina životinjskog porekla.

Foto: Marko Rupena