Pogledajte trejler za ljubavni film “We live in time” koji oduzima dah!

We Live in Time film sa Florence Pugh

Na Oskarima 2023. godine, Florence Pugh i Andrew Garfield su zapalili internet kada su zajedno izašli na scenu da dodele nagrade za najbolji originalni scenario i najbolji adaptirani scenario (filmovima Everything Everywhere All at Once i Women Talking). Njihova hemija bila je očigledna dok su najavljivali nominacije, a kada su se pojavili klipovi i fotografije iza kulisa – njih dvoje su se šapćući obraćali jedno drugom tokom govora zahvalnosti i razmenjivali značajne poglede – počela je lavina tvitova u kojima su obožavatelji zahtevali da dvoje bivših nominovanih za Oskara sarađuju na nekom projektu.

5 stvari koje niste znali o Florence Pugh

We Live in Time film sa Florence Pugh

Samo dva dana kasnije, te želje su ispunjene: Deadline je potvrdio da su u pregovorima da zajedno glume u We Live in Time, romantičnoj drami koju je režirao dobitnik BAFTA-e za film Brooklyn, John Crowley. Pored njega, Benedict Cumberbatch će biti među izvršnim producentima filma, a Nick Payne, scenarista filma The Last Letter From Your Lover, pisaće scenario.

We Live in Time film sa Florence Pugh

Sada, skoro godinu i po dana kasnije, objavljen je šarmantni prvi kadar, kao i zvanična radnja filma: „Almut (Florence Pugh) i Tobias (Andrew Garfield) se sreću u iznenađujućem susretu koji menja njihove živote. Kroz trenutke njihovog zajedničkog života – zaljubljivanje, izgradnja doma i porodice – otkriva se teška istina koja uzdrma temelje njihove veze. Dok se upuštaju na put izazvan ograničenjima vremena, uče da cene svaki trenutak nekonvencionalnog puta koji je njihova ljubavna priča uzela, u filmu režisera Johna Crowleya koji se proteže kroz deset godina i duboko dirljivoj romansi.“

Pogledajte prvi potpuni trejler u nastavku – i očekujte film u bioskopima od 11. oktobra 2024. godine.

Foto: Profimedia, Youtube