Pogledajte tizer za drugu sezonu serije “Squid Game”

Gi-hun i novi takmičari se vraćaju za nove igre.

Pogledajte tizer za drugu sezonu serije Squid Game

Serija Squid Game se vraća, a Netflix je objavio prvi tizer za dugo iščekivanu drugu sezonu. Snimak je predstavljen kao finalno otkriće tokom godišnjeg događaja posvećenog fanovima, Geeked Week. Globalno uspešna korejska serija prati finansijski ugrožene pojedince koji se takmiče u smrtonosnim igrama za šansu da osvoje nagradu koja menja život, otkrivajući mračne dubine ljudske očajnosti i otpornosti.

Tizer počinje odmah nakon finala prve sezone, kada Seong Gi-hun napušta planove da ode u SAD i umesto toga kreće u smelu poteru sa novim motivom. U kratkom tizeru, on se ponovo pojavljuje u svom uniformi sa brojem 456, usred mase novih takmičara. Još jedna ogromna novčana nagrada ih očekuje, uz kratak pregled igara koje slede.

U drugoj sezoni Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun i Gong Yoo repriziraju svoje uloge preživelih iz krvavih igara eliminacije.

Pogledajte tizer za drugu sezonu serije Squid Game

Glumačkoj postavi u drugoj sezoni pridružuju se Yim Si-wan (“The Attorney,” “Emergency Declaration”), Kang Ha-neul (“Dongju: The Portrait of a Poet”), Park Gyu-young (“Attack the Gas Station”), Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim (“Kim Ji-young: Born 1982”), Lee David (“The Terror Live”), Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yuri i Won Ji.

Netflix je takođe potvrdio da se Hwang Dong-hyuk vraća kao reditelj, scenarista i producent. Firstman Studio producira seriju.

Pogledajte tizer za drugu sezonu serije Squid Game

Prva sezona od devet epizoda premijerno je prikazana na Netflixu 2021. godine i postala je ogroman hit za ovu platformu. “Squid Game” prva sezona postala je najgledanija neengleska televizijska serija na Netflixu, sa preko 2 milijarde sati pregleda, uz ukupno 265 miliona pregleda serije. Serija je takođe bila prvi veliki strani kandidat na dodeli Emi nagrada, nominovana u 14 kategorija, uključujući najbolju dramsku seriju (što je prvi put za produkciju na neengleskom jeziku), a osvojila je šest nagrada.

Squid Game” univerzum je od tada proširen i na neskriptovani takmičarski serijal, “Squid Game: The Challenge,” kao i na nadolazeću video igru.

Druga sezona serije “Squid Game premijerno će biti prikazana 26. decembra.

Foto: Profimedia