Victoria Beckham snima svoj dokumentarac nakon uspeha u “Beckhamu”

Victoria Beckham sprema se još jednom da pokori Netflix, sa novom dokumentarnom serijom, koja dolazi nakon što je ostavila snažan utisak u dokumentarcu svog muža “Beckham”.

Serija, koja još uvek nema naziv, osvrnuće se na Victorijin put od vrhunske slave sa Spice Girls u ’90-ima do savremenog modnog magnata. Evo šta sve znamo do sada.

Rađanje ideje

Victoria je bila zvezda dokumentarca “Beckham”, posebno u sceni u kojoj David pokušava da je natera da prizna da nije potekla iz radničke klase i da je zapravo dolazila do škole u Rolls-Royceu, što je postalo viralni meme, koji su čak i Victoria i Beckham prigrlili (i dodatno unovčili u reklamama).

Prošle godine, režiser dokumentarca “Beckham” Fisher Stevens rekao je za Variety da je proveo 14 sati intervjuišući Victoriju za film o njenom mužu, koji je prikazivao uspon fudbalske zvezde od ambicioznog sportiste do ikone u svetu fudbala i mode.

“Nije sve bilo savršeno u njihovom odnosu. Stalno ima kontroverzi,” rekao je Stevens, aludirajući na glasine o Davidovim aferama, koje su samo kratko pomenute u “Beckham”. Dodao je: “Iskreno, bio sam prilično dirnut njihovim odnosom na kraju dana i – posle svega što su prošli – koliko se vole i koliko su bliski.”

Fokus dokumentarca

Nicola Howson (“Beckham”) biće izvršni producent dokumentarca o Victoriji Beckham zajedno sa Julianom Nottingham (“Pamela: A Love Story”).

“Njeni dani kao Posh Spice možda su prošli, ali danas Beckham gradi modnu imperiju — i sada će obožavaoci moći da vide priču koja stoji iza svega toga,” navodi se u loglajn opisu.

victoria beckham dokumentarac

Dokumentarac obećava pojavljivanje Victorije, njenog porodice, prijatelja i saradnika. Produciraće ga produkcijska kompanija njenog muža David Beckham Studio 99 (koja je takođe radila njegov dokumentarac “Beckham”) u saradnji sa Dorothy St Pictures.

Foto: Profimedia