Udala se Naomi Vots: Glumica rekla DA kolegi sa kojim je šest godina u vezi

Objavom na Instagram profilu australijska glumica Naomi Vots otkrila je da se udala za kolegu, američkog glumca Bilija Krudupa, nakon šest godina veze.

Hitched (Oženjeni), napisala je glumica pored fotografije na kojoj ona i njen izabranik stoje na stepenicama ispred suda na Menhetnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Nežna plavokosa glumica obukla je belu čipkanu haljinu modne kuće Oscar de la Renta (Sweetheart Water Lilly Guipure haljinu u vrednosti od 5 hiljada dolara), dok je glumac nosio mornarksko – plavo odelo, bez kravate. Ne zna se da li je iko od poznatih kolega prisustvovao njihovom građanskom venčanju, niti da li su kasnije pravili veliko slavlje, ali sama činjenica da je Naomi na instagramu otkrila da se udala, veliki je korak u otkrivanju njihove intime, koju su do juče čuvali pod gustim velom tajnosti.

Naomi i Bili upoznali su se pre 6 godina, na snimanju Netflixove serije Gipsy, u kojoj su, zamislite, igrali bračni par. Vezu su krili punih pet godina, pojavivši se zajedno, kao par, na dodeli Screen Actors Guild Awards 2022.

I Naomi i Biliju ovo je drugi brak – glumica je bila udata za kolegu Liva Šrajbera (sa kojim je danas u odličnim odnosima i zajedno odgajaju dvojicu sinova, petnaestogodišnjeg Sašu i četrnaestogodišnjeg Kaja), dok je Crudup takođe bio oženjen koleginicom, Mari Luiz Parker, sa kojom ima devetnaestogodišnjeg sina Vilijama Atkusa Parkera.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram