Zvanični trejler za A Complete Unknown: Timothée Chalamet briljira kao Bob Dylan

Zvanični trejler za A Complete Unknown: Timothée Chalamet briljira kao Bob Dylan

Timothée Chalamet ponovo oduševljava, ovog puta u ulozi legendarnog Boba Dylana u nadolazećem biografskom filmu A Complete Unknown, u režiji Jamesa Mangolda. U novom trejleru možemo videti kako Chalamet oživljava čuvenu ikonu folk muzike, što je mnoge podsetilo na bravuroznu interpretaciju Cate Blanchett u filmu I’m Not There. U ovoj adaptaciji, Chalamet ne samo da glumi, već i uživo izvodi sve pesme, uključujući i nezaboravne hitove kao što je “Like a Rolling Stone.”

Film prati rane Dylanove godine, kada je kao 19-godišnjak stigao u New York iz Minnesote, noseći sa sobom samo gitaru i neverovatan talenat koji će iz temelja promeniti američku muziku. Elle Fanning tumači lik njegove tadašnje devojke, Suze Rotolo, dok Monica Barbaro igra Joan Baez, još jednu važnu figuru iz Dylanovog života. Pored njih, u filmu se pojavljuje i Edward Norton u ulozi Peta Seegera, poznatog protestnog pevača.

Zvanični trejler za A Complete Unknown: Timothée Chalamet briljira kao Bob Dylan

Kroz priču o njegovom usponu ka slavi, A Complete Unknown osvetljava Dylanovu borbu sa očekivanjima folk pokreta i njegovu odluku da, uprkos svemu, nastavi svojim putem, što će se ispostaviti kao ključan momenat u njegovoj karijeri i muzičkoj istoriji.

Ovaj iščekivani film stiže u bioskope početkom 2025. godine, a publika će imati priliku da vidi kako Chalamet savršeno dočarava buntovni duh jedne od najuticajnijih ličnosti 20. veka.

Foto: Searchlight Pictures