Sve što znamo o trećem nastavku mjuzikla “Mamma Mia!”

Saga se nastavlja!

'Mamma Mia!' film

Dugo očekivano treće poglavlje Mamma Mia! sage konačno se uzima u obzir, izazivajući uzbuđenje među odanim fanovima franšize. Judy Craymer, vizionarski producent koji je stajao iza prva dva filmska hita, potvrdila je da aktivno radi na novom projektu. Iako Universal Studios još uvek nije zvanično odobrio nastavak, Craymerina sigurnost u budućnost filma je nepogrešiva, nagoveštavajući da već ima intrigantnu priču na umu.

Christine Baranski, koja je očarala publiku kao živahna Tanya, nedavno je ponudila uzbudljiv uvid u napredak filma. Otkrila je da je razgovarala sa Craymer o scenariju i da je oduševljena perspektivom ponovnog okupljanja sa svojim kolegama za još jedno magično snimanje—možda na sunčanim obalama Grčke ili Hrvatske, kao u prethodnim delovima. A u obrtu Meryl Streep, čiji je lik Donna imao gorko-slatki kraj u drugom filmu, mogla bi se vratiti u neočekivanoj ulozi.

'Mamma Mia!' film

Originalna glumačka postava, uključujući Piercea Brosnana, Colina Firtha, Stellana Skarsgårda, Amandu Seyfried i Dominic Coopera, navodno je spremna za finalno izvođenje. Ako sve krene po planu, Mamma Mia! 3 obećava da će završiti trilogiju sa prepoznatljivom mešavinom radosti, nostalgije i vanvremenskih ABBA hitova koji su prva dva filma pretvorili u globalne senzacije.

Iako još uvek nije najavljen zvanični datum izlaska, strast oko projekta sugeriše da je to prioritet za kreativni tim. Za sada, obožavaoci moraju strpljivo čekati, ali sa očiglednim uzbuđenjem glumaca i ekipe, čini se da je ovaj treći deo spreman da donese još jedno nezaboravno putovanje kroz svet Mamma Mia!.

'Mamma Mia!' film

Foto: Profimedia