Sve što znamo o četvrtoj sezoni serije Bridgerton

bridgerton nova sezona

Iako smo do malopre uživali u trećoj sezoni serije Bridgerton, Netflix već pravi planove za četvrtu sezonu. Ova izuzetno popularna serija, koju je producirala Shonda Rhimes, stekla je legiju lojalnih fanova otkako je debitovala na ovoj striming platformi 2020. godine.

Govoreći za “The Hollywood Reporter,” Netflixova izvršna direktorka Bela Bajaria rekla je da tim iza serije ima “uzbudljive planove za budućnost”. Dodala je: “Mislimo da će publika nastaviti da se zanosi ovom serijom. Planiramo da budemo u poslu sa ‘Bridgertonom’ još dugo vremena.”

Koji ste lik iz serije Bridgerton prema vašem horoskopskom znaku?

Da li postoji trejler?

Trenutno ne, ali Netflix je objavio mali teaser koji otkriva koji će Bridgerton biti u fokusu nove sezone. Producentkinja Jess Brownell potvrdila je u aprilu da pisci još uvek rade na scenariju za četvrtu sezonu, rekavši: “Još uvek se trudimo da napišemo najbolji mogući scenario pre nego što počnemo sa produkcijom.”

Prema jednom izvoru, produkcija četvrte sezone serije Bridgerton počela je u junu ove godine, tako da bi sve trebalo da bude u punom zamahu, ali da li je snimanje završeno ostaje nepoznato.

O kome će biti četvrta sezona serije Bridgerton?

serija bridgerton

Netflix je potvrdio da će boemski Benedict Bridgerton, drugi najstariji sin, biti u centru pažnje četvrte sezone. Govoreći o novoj sezoni, izvršna producentkinja Rhimes rekla je za Netflixov Tudum da “ceni Benedictovu sposobnost” da “osvetli” Bridgertonov prikaz regentskog Londona. “On je šarmantan čovek koji pokušava da pronađe svoj put,” rekla je. “Veoma je prijatan i duhovit. Radujem se što će ga svi gledati.”

bridgerton

Showrunner Jess Brownell je takođe “veoma uzbuđena” zbog Benedictove ljubavne priče, napominjući da je važno da istraži sebe pre nego što se skrasi. “On je neko ko ima velike apetite, i želeli smo da ga vidimo kako živi veliki život pre nego što uđe u fazu smirivanja.”

Šta će se desiti u četvrtoj sezoni serije Bridgerton?

bridgerton

Sinopsis za četvrtu sezonu glasi: “[Mi] ćemo se fokusirati na boemskog drugog sina Benedicta. Uprkos tome što su njegova starija i mlađa braća srećno oženjena, Benedict nije voljan da se skrasi.”

U prethodne tri sezone videli smo kako Benedict istražuje svoje romantične odnose sa Lady Tilley Arnold i Paulom Suarezom, shvatajući da je otvoren za različite romantične iskustva. Međutim, Benedict će biti očaran mladom ženom poznatom kao “Lady in Silver” nakon što se upoznaju na maskenbalu. Da li će moći da pronađe pravu ljubav?

Ko će glumiti u četvrtoj sezoni serije?

bridgerton

Luke Thompson će se vratiti kao Benedict i radovati se dubljem istraživanju svog lika. “Njegov identitet je pomalo enigma, ali ga to ne uznemirava,” rekao je Thompson za Tudum. Benedictova ljubavna interesovanja još uvek nisu zvanično odabrana, ali ćemo verovatno videti povratak mnogih likova.

bridgerton

Možemo očekivati da ćemo videti više Eloise Bridgerton nakon transformativne treće sezone, kao i Penelopinu i Colinovu zajedničku priču.

Kada će četvrta sezona serije Bridgerton biti emitovana?

Još uvek ništa nije potvrđeno, ali može proći dosta vremena pre nego što ponovo vidimo Benedicta. Ako četvrta sezona bude sledila istim tempom kao prethodne, možda ćemo morati da čekamo do 2026. godine.

Govoreći na premijeri treće sezone u Velikoj Britaniji, showrunner Jess Brownell rekla je za “The Hollywood Reporter”: “Radimo na tome da se sezone izbacuju brže, ali im je potrebno osam meseci za snimanje, zatim moraju biti montirane i prevedene na sve jezike. Pisanje takođe traje dugo, tako da smo na dvogodišnjem ritmu. Pokušavamo da ubrzamo, ali negde u tom rasponu.”

Foto: Profimedia