Sve što znamo o adaptaciji “The Perfect Couple” sa Nicole Kidman

nicole kidman

Serija sa Nicole Kidman zasniva se na romanu Elin Hilderbrand istog naziva. Ovo je plažni roman sa svim našim omiljenim glumcima iz misterija ubistava i teško da može biti bolje od toga. Nadolazeća Netflixova serija “The Perfect Couple” okuplja bivše članove iz “Big Little Lies”, “Ripley” i “The White Lotus” za još jedan odmor koji je pošao po zlu. Nicole Kidman predvodi adaptaciju romana, kao matrijarh Greer Winbury čiji se sin venčava… samo da bi na se dan venčanja desilo ubistvo među svatovima.

nicole kidman

Jenna Lamia je scenaristkinja i producentkinja serije, dok režiju potpisuje Susanne Bier. Bier je prethodno radila sa Nicole Kidman u još jednoj adaptaciji romana “The Undoing” (2020), kao i režirala serije “The Night Manager” (2016) i “The First Lady” (2022), plus filmove “Brothers” (2004), “After The Wedding” (2006), “In a Better World” (2010) i “Bird Box” (2018).

nicole kidman

Autorka Hilderbrand je izvršna producentkinja, zajedno sa Jennom Lamijom, Seanom Levijem za 21 Laps Entertainment, Gail Berman and Hend Baghdady za The Jackal Group, Kidman i Per Saari za Blossom Films, kao i Josh Barry.

Viralni trejler za “The Perfect Couple” otkriva samo deo misterije. Saznajte sve detalje o seriji koja premijerno stiže na Netflix 5. septembra, ispod.

Koja je radnja?

Zvaničan sinopsis za ovu limitiranu seriju je sledeći: Amelia Sacks (Eve Hewson) se sprema da se uda za jednog od najbogatijih ljudi na Nantaketu. Njena buduća svekrva, poznata književnica Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), potrošila je nemale sume na planiranje venčanja koje će biti vrhunac sezone — dok se na plaži ne pronađe telo. Kako se tajne otkrivaju, postavlja se pozornica za pravu istragu koja liči na radnju jedne od Greerinih romana. Odjednom, svi postaju osumnjičeni.

nicole kidman

Liev Schreiber igra Taga Winburyja, Kidmaninog muža na ekranu, koji možda ima svojih tajnih prevara. Billy Howle igra mladoženju Benjija, dok Dakota Fanning igra snahu Winbury, Abbi, koja je u braku sa Benjijevim bratom Thomasom (Jack Reynor). Treći sin je Vil (Sam Nivola). Ishaan Khatter igra Šutera Dival, najbolju prijatelja mladoženje, dok je Isabelle Adjani Isabel Nallet, porodična prijateljica. Michael Beach igra Dena Cartera, šefa policije, čija je ćerka Klo (Mia Isaac) takođe deo slučaja. Donna Lynne Champlin igra detektivku Niki Henr.

Koji likovi nisu u seriji?

Na osnovu sinopsisa, porodica mlade je očigledno odsutna.

U romanu, Amelijina majka umire od raka, zbog čega se venčanje žuri. Međutim, nema članova glumačke postave koji su povezani sa Amelijinim rodom. Ostaje da se vidi koliko će serija odstupiti od izvornog materijala.

Koja je radnja romana?

nicole kidman

Roman Elin Hilderbrand opisuje se kao: “Sezona venčanja na Nantaketu, takođe poznata kao leto — prizor mlade koja trči niz Glavnu ulicu je jednako uobičajen kao zalazak sunca na plaži Madaket. Venčanje Otis-Winbury obećava da će biti događaj za pamćenje: bogati roditelji mladoženje nisu štedeli ni truda ni sredstava za organizaciju raskošne ceremonije na svojoj obali. Ali će biti nezaboravno iz svih pogrešnih razloga nakon što se dogodi tragedija: telo je pronađeno u luci Nantucket samo nekoliko sati pre ceremonije, i svi iz svatova postaju osumnjičeni. Dok šef policije Ed Kapenash ispituje mladu, mladoženju, slavu majke poznate kao spisateljice misterija i čak jednog člana njegove porodice, otkriva da je svako venčanje minirano polje i nijedan par nije savršen.”

Hilderbrand je takođe nastavila svoju franšizu sa likom šefa policije Eda Kapenasha u romanima, što je kulminiralo njenim nedavnim izdanjem “Swan Song.” Godine 2021, Hilderbrand je najavila povlačenje iz serije smeštene na Nantaketu.

Da li je ovo prva Hilderbrandima adaptacija?

Hilderbrand je rekla za Wall Street Journal da su njeni romani prolazili kroz seriju pokušaja adaptacije, uključujući jednu sa pokojnim šefom produkcije Aaronom Spellingom. Međutim, Hilderbrand je pripisala seriji “Big Little Lies” sa Nicole Kidman, zasnovanoj na romanu Liane Moriarty, reviziju adaptacija romana za ekran.

Netflix je otkrio zvaničnu pozivnicu za venčanje za debi serije 5. septembra.

Foto: Profimedia