Pogledajte trejler za drugi deo 4. sezone “Emily in Paris”

Emily in Paris

Četvrta sezona serije Emily in Paris, konačno je na Netflix-u, nakon dugog čekanja koje je delovalo kao večnost (I neki od nas već su uspeli da odgledaju svih pet epizoda prvog dela. Ups).

Savršeni outfiti, ljubavni trouglovi i atraktivni muškarci su uvek prisutni u seriji, ali ako vam treba podsećanje, 4. sezona nastavlja se od dramatičnog finala prošle sezone u kojem je Alfie prekinuo vezu s Emily nakon što je Camille otkrila da su Emily i Gabriel oduvek osećali nešto jedno prema drugom. Oh, i Camille je trudna sa Gabrielovim detetom. Dakle, ima mnogo pitanja na koje treba da dobijemo odgovore.

Dok je prvi deo sezone “Emily in Paris” rešio neka od ovih pitanja, još uvek postoji mnogo toga što očajnički treba razjasniti, i to pre nego što smo videli Emily u Rimu ili Mindy koja se takmiči na Evroviziji (obećavajuće priče, btw). Dakle, kada izlazi drugi deo 4. sezoneserije “Emily u Parizu” na Netflixu? Evo šta znamo do sada, uključujući šta možemo da očekujemo od drugog dela, s obzirom na to da je upravo objavljen trejler.

Koliko epizoda ima 4. sezona serije “Emily in Paris”?

Ova sezona serije “Emily in Paris” će imati 10 epizoda, podeljenih na dva dela, po pet eizoda. Iako su prethodne sezone imale po 10 epizoda, ovo je prva sezona koju je Netflix odlučio da podeli na dva dela, što je sličan pristup kao kod serija “Bridgerton” i “Stranger Things.”

emily in paris

Šta će se desiti u drugom delu sezone 4?

Drugi deo 4. sezone serije “Emily in Paris” nastavlja se od kraja prvog dela, gde Emily konačno bira Gabriela umesto Alfieja. Camille i Sofia odlučuju da prekinu svoju vezu, a iako Camille nije trudna (otkriva da je test bio lažno pozitivan), odlučuje da ne kaže Gabrielu jer ne želi da ga povredi ili izgubi kao prijatelja. Takođe saznajemo da Marianne već godinu dana nije bila Michelin inspektorka nakon što je otpuštena, što znači da Gabrielove nade za dobijanje Michelin zvezde nisu previše obećavajuće.

S obzirom na to da je agencija Grateau ponovo u celini, u sledećem setu epizoda očekujemo da ćemo videti Sylvie koja će se suočiti sa još većim stresom zbog Louisa de Leona, koji se bori sa posledicama nepovoljnih vesti a koje je pomogla da se objave. I to sve pre nego što smo videli Mindy i njen bend na sceni na Evroviziji.

Prema novom trejleru, možemo očekivati i određenu količinu drame u vezi između Emily i Gabriela, dok ona putuje u Rim gde provodi vreme sa potencijalnim novim ljubavnim interesom, Marcellom (Eugenio Franceschini).

„Jednom uradi nešto spontano, nepromišljeno i ne-Emily,“ savetuje je najbolja drugarica Mindy u trejleru. „Samo se upusti u avanturu.“

emily in paris

Prema Netflixovom opisu, „Hemija između Emily i Gabriela je neosporna dok zajedno rade za Michelin zvezdu [za njegov restoran], ali dve velike tajne prete da unište sve o čemu su sanjali. Dok se stari obrasci sukobljavaju sa novim komplikacijama, Emily oseća privlačnost prema potencijalnom novom ljubavnom interesovanju… i novom gradu.“

Mon Dieu! Nismo sigurni da li možemo da izdržimo još pola meseca, tačnije 12. septembar, da saznamo šta će se sledeće desiti. Do tada, uživajte u trejeru:

Foto: Profimedia, Youtube