Oženio se Džon Ham! Ko je žena pored koje se skrasio večiti neženja?

Džon Ham rekao je “sudbonosno da” Ani Oseoli, koleginici iz serije koja ih je oboje proslavila pre više godina, Momci sa Medisona (Mad Men). Romantičnoj ceremoniji u Kaliforniji (Big Sur) prisustvovale su brojne kolege i prijatelji holivudskog para, među kojima Tina Fej, Bili Krudap, Pol Rud. Dok je otac pratio mladu do oltara, gde ju je čekao čuveni Don Drejper, svirala je melodija iz Jamesa Bonda, iz 1976, You Only Live Twice. 

Džon i Ana upoznali su se na snimanju serije, a iako su u početku tajili vezu od šire javnosti, mediji su spekulisali o tome – često su viđani na istim mestima, sve dok nisu potvrdili glasine zajedničkim pojavljivanjem na afterpartiju nakon dodele Oskara 2022.   

Pre Ane, Džon je 18 godina bio u vezi sa gluicom Dženifer Vestfild i zanimljivo je da za sve to vreme nije planirao da se venča i ima decu. Par je raskinuo 2015, a tek kada je upoznao sedamnaest godina mlađu Anu, Ham je poželeo da se oženi i postane tata, što će se, vrlo verovatno, dogoditi u godinama koje dolaze.  

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram