“Nobody Wants This” nova romantična komedija koju ćete obožavati

"Nobody Wants This" serija

Osvežite svoju listu serija za septembar sa nadolazećom romantičnom komedijom na Netflixu “Nobody Wants This” – u kojoj glavne uloge tumače Adam Brody i Kristen Bell – i zahvalite nam kasnije.

Erin Foster, koja je imala manju ulogu kao buntovna Heather u trećoj sezoni The OC, stvorila je ovu seriju, baziranu na njenoj ličnoj ljubavnoj priči – posebno njenom iskustvu zaljubljivanja u svog jevrejskog muža. Naravno, serija istražuje (neprikladnu) međureligijsku vezu.

„Ova serija je zasnovana na jedinoj dobroj odluci koju sam donela: zaljubljivanje u dobrog jevrejskog momka,“ rekla je Erin za Netflixov TUDUM. „Ali sam shvatila da je biti srećan mnogo teže nego biti nesrećan. Tako da sam kreirala ovu seriju zasnovanu na svim načinima na koje pronalaženje prave osobe može biti tako teško. Niko ne želi ovo, ali mi želimo, i to je sve što je važno.“

Evo šta znamo o seriji “Nobody Wants This”.

"Nobody Wants This" serija

Zaplet serije “Nobody Wants This”

Prema sinopsisu Netflixa: „Noah, rabin koji je navikao na siguran način života, vidi kako se njegov život menja kada upozna Joanne, brutalno iskrenu i provokativnu ženu. Komedija postavlja pitanje da li su planovi para sada potpuno poremećeni – ili se konačno usklađuju?“

Serija će pratiti „neprikladnu vezu“ Noaha i Joanne

Joanne, koju tumači Bell, opisuje se kao „žena koja vodi svoj podcast i takođe piše knjigu o svom životu“, koja upoznaje Noaha, „šarmantnog čoveka koji je zaglavljen u svojim rutinama i navikao na igranje na sigurno“. Upoznavanje Joanne navodno „remeti njegov plan sigurnog života“. Volimo romantične komedije sa temom suprotnih privlačenja.

Ekipa serije “Nobody Wants This”

Pored Kristen Bell i Adama Brodyja, u seriji će se pojaviti Justine Lupe iz Succession, Jackie Tohn, Timothy Simons, Michael Hitchcock, Paul Ben-Victor, Sherry Cola, Shiloh Bearman, Stephanie Faracy, Tovah Feldshuh i Emily Arlook.

Datum izlaska serije “Nobody Wants This”

Deset epizoda serije „Nobody Wants This“ biće dostupno na Netflixu od 26. septembra.

Foto: Profimedia, Netflix promo