Najbolji romantični filmovi na Netflixu

filmovi na netflixu

Romantični filmovi ne mogu da omanu. Koliko god da volimo napete dokumentarce o stvarnim zločinima i trilere koji nas drže na ivici sedišta, neki dani su jednostavno stvoreni za romantične filmove. Srećom po nas, na Netflixu postoji obilje romantičnih filmova, sa nekim od najboljih svih vremena koji će ganuti čak i najhladnija srca tokom prijatne večeri kod kuće.

Pročitajte i “The Greatest Night in Pop”: Film koji zahteva vašu pažnju.

Dakle, za vašu sledeću filmsku večer u petak ili posle posla, obavezno stavite jedan od sledećih 10 najboljih romantičnih filmova na Netflixu. Sve što vam treba je ljubav, na kraju krajeva.

Love Hard (2021)

Ovaj je za one koji vole praznični duh tokom cele godine (ili ga možete sačuvati za Božić). Nina Dobrev igra spisateljicu iz Los Anđelesa koja upoznaje savršenog partnera preko aplikacije za upoznavanje i putuje 3.000 milja da ga upozna uživo, samo da bi shvatila da je prevarena. Nije u mogućnosti da se odmah vrati kući, pa je primorana da ga upozna.

A Tourist’s Guide To Love (2023)

Svi volimo da se opustimo uz dobru romantičnu komediju, a “A Tourist’s Guide To Love” je savršen film za one opuštene dane. Rachael Leigh Cook igra turističku radnicu koja prihvata zadatak da istraži turističku industriju Vijetnama nakon neočekivanog raskida. Naravno, usput pronalazi avanturu i romansu sa svojim zgodnim turističkim vodičem.

The Lovebirds (2020)

Issa Rae i Kumail Nanjiani su na ivici raskida kada se nađu upleteni u bizarnu misteriju ubistva i pokušavaju da reše slučaj kako bi očistili svoja imena. Usput otkrivaju da li njihova veza može zaista da izdrži test vremena.

The In Between (2022)

Joey King je glumila u nekoliko značajnih romantičnih filmova, ali posebno volimo njenu ulogu u “The In Between.” Cinična Tessa ne veruje u ljubav dok ne upozna pravog romantika Skylara. Par se brzo zaljubljuje pre nego što tragedija pogodi, a Skylar pogine u saobraćajnoj nesreći. Ljubavna priča izgleda da nije gotova, jer Tessa veruje da Skylar pokušava da stupi u kontakt sa njom sa onog sveta. Ona ide do krajnjih granica kako bi osigurala da imaju ljubavnu priču koju zaslužuju.

Persuasion (2022)

Periodični filmovi ne moraju svi biti ozbiljni, pa volimo kako Dakota Johnson unosi humor u svoj lik Anne Elliot, koja, nakon osam godina od nagovora da se ne uda za mladog i zgodnog kapetana Fredericka Wentwortha, ponovo ga sreće. Da li će dobiti svoju epsku drugu šansu i da li će ljubav procvetati?

A Perfect Pairing (2022)

Ambiciozna vinska izvršna direktorka iz Los Anđelesa (Victoria Justice) leti u Australiju kako bi se sastala sa porodicom Vaughn kako bi stekla naklonost velikog klijenta dok pokreće svoju vinsku kompaniju. Međutim, brzo nailazi na veliki problem. Porodica iz Australije nije zainteresovana da je upozna. Kako bi dokazala svoju vrednost, počinje da radi na njihovoj farmi ovaca, gde se zaljubljuje u misteriozno zgodnog lokalca (kojeg igra Adam Demos iz serije “Sex/Life”). Ovo više liči na film sa Hallmark kanala nego na remek-delo sezone nagrada, ali ako tražite laganu zabavu, “A Perfect Pairing” je, pa, savršen.

The Valley of a Thousand Hills (2022)

Južnoafrički LGBTQ film “The Valley of a Thousand Hills” prikazuje voljenu ćerku iz konzervativne seoske zajednice koja bira između potencijalnog muža kojeg je izabrao njen otac ili njene tajne i zabranjene ljubavi, žene. Da li će steći svoju slobodu ili će pustiti ljubav svog života?

Without Saying Goodbye (2022)

Ako volite sjajne letnje romanse, voleoćete “Without Saying Goodbye.” Španski film prikazuje dva potpuna suprotnosti, radoholičnog arhitektu i strastvenu umetnicu, kako se zaljubljuju na prelepim lokacijama Perua.

Lady Chatterley’s Lover (2022)

Lady Chatterley doživljava seksualno buđenje i ulazi u strasnu aferu sa lovočuvarom na svom imanju nakon što je prestala da voli svog muža posle njegove ratne povrede. Brzo uči o svojim unutrašnjim predrasudama. Zasnovan na romanu D.H. Lawrencea iz 1928. godine, “Lady Chatterley’s Lover” ima mnogo filmskih adaptacija, ali ova bi mogla biti naša omiljena.

All The Bright Places (2020)

U filmu “All The Bright Places,” u kojem glume Elle Fanning i Justice Smith, srednjoškolci Violet i Theodore menjaju živote jedno drugome i pomažu jedno drugome da se nose sa emocionalnim i fizičkim ožiljcima iz prošlosti dok se zaljubljuju. Ova romantična drama spada u naše omiljene filmove na Netflixu.

Pročitajte i Najbolje serije na Netflixu koje nisu američke.

Foto: Profimedia