Gwyneth Paltrow vraća se na veliko platno sa filmom “Marty Supreme”

Gwyneth Paltrow

Osnivačica Goopa će ponovo započeti svoju glumačku karijeru u filmu “Marty Supreme” produkcije A24, drami inspirisanoj profesionalnim ping-pong igračima. Projekt, koji je potvrdio The Hollywood Reporter, takođe će imati Timothéea Chalameta u glavnoj ulozi, i biće Paltrowin prvi film nakon “Avengers: Endgame” iz 2019. godine.

Iako nas je obradovala, ova vest je pravo iznenađenje. Paltrow je prethodno naznačila da se povlači iz glume kako bi se fokusirala na Goop, svoj brend za životni stil i wellness koji je osnovala 2008. godine. “I dalje ću malo glumiti tu i tamo, ali [Goop] zaista zahteva gotovo sve moje vreme,” rekla je 2017. godine. “Imala sam neverovatnu glumačku karijeru, ali je moja strast da proizvodim i pravim sjajne proizvode.”

Ipak, “Marty Supreme” i njegova glumačka ekipa možda su zainteresovali Paltrow. Na kraju krajeva, Chalamet je prošle godine postigao veliki uspeh sa filmovima “Wonka” i “Dune: Part Two” i uskoro će nastaviti svoj uspeh u biografiji o Bobu Dylanu, “A Complete Unknown”, u kojoj igra glavnu ulogu. U junu je A24 potvrdio ulogu glumca u nadolazećoj drami o ping-pongu kratkim tvitom koji je glasio: “Josh Safdie’s Marty Supreme sa Timothée Chalametom. Dolazi uskoro.”

Za sada nema puno informacija o filmu “Marty Supreme”, iako postoje glasine da lik Chalameta preuzima karakteristike Martyja Reismana, koji je postao najstariji ping-pong igrač koji je pobedio na otvorenom nacionalnom takmičenju 1997. godine. Preminuli sportista bio je stalna figura u donjem delu Manhattana. Film je, međutim, navodno “fikcionalizovani originalni film”, a ne biografija, prema The Hollywood Reporter-u.

Foto: Profimedia