Eksplozivna premijera: Sedma sezona serije “911” stiže na Star Channel

Baš kao što nam krilatica sedme sezone serije “911” poručuje: “Zadržite dah”! Već na samom početku očekuje nas pomorska drama kakvu nismo videli još od filma “Titanik”. Premijera novog ciklusa uzbudljivog akcionog procedurala na kanalu STAR od 4. juna (utorkom u 22.00) startuje avanturom u kojoj ćemo kroz tri epizode pratiti Anetu (Andžela Baset) i Bobija (Piter Kraus), kako tokom njihovog medenog meseca spasavaju putnike prekookeanskog kruzera koji su oteli teroristi. Eksplozivan početak sedmog ciklusa najavljuje sezonu punu turbulentnih dešavanja i velikih prekretnica za mnoge junake.

Među njima i za, prema mnogima, najboljeg “frajera” ove serije, Olivera Starka, čiji junak Bak, napokon, staje na rep svojim demonima i pristaje na najveći izazov sa kojim neko može da se suoči – da prihvati sebe onakvog kakav jeste. Britanski glumac Oliver Stark, koji je uvršten na listu najseksepilnijih muškaraca na svetu magazina Pipl, otkriva nam šta ekipu “911” i njegovog Baka očekuje u nastavku, koja je to životna bitka u koju će se on upustiti posle 7 sezona iščekivanja, i na koji način je ova serija promenila njegov život.

– Svaki glumac priželjkuje veliki projekat kao što je „911“. Reč je o ozbiljnoj produkciji koja u profesionalnom smislu donosi veliko iskustvo i otvara mogućnosti za usavršavanje. Preživeli smo mnogo teških godina, nekoliko štrajkova koji su bacili na kolena celokupnu američku produkciju, imali smo i Kovid pandemiju, ali smo i dalje tu, što dovoljno govori o kvalitetu koji ova serija ima – poručuje mladi glumac dodajući da je naročito ponosan zbog toga što “911” na pravi način predstavlja zanimanje zaposlenih vatrogasaca, medicinskih radnika i policajaca u Hitnoj službi.

– Svakodnevno imamo mnogo poruka vatrogasaca i bolničara, koji su uvek zahvalni zbog toga što gledaocima predstavljamo njihovu struku. Komentari koje dobijam su divni i pokušavam da izvučem što više iz njih. Često imamo situacije da prave vatrogasce i bolničare priključimo snimanju kako bi im se na neki način odužili za njihova herojska dela, a sa druge da bi nam oni svojim iskustvom ukazali na ono što može biti bolje i verodostojnije u određenim slučajevima – kaže Stark, ne krijući da nova sezona, kada je reč o njegovom liku donosi i do sada najveću prekrenicu.

– Vreme je da Bak izađe iz ormara i prizna svetu da je biseksualac. Pitanje koje zanima sve gledaoce od početka (smeh). I da, mogu da ih obradujem, dobiće odgovor već na samom početku novog ciklusa. Konačno će se uhvatiti u koštac sa svojom seksualnošću i doživećemo to da ovaj večiti mačo prizna sebi ko je. Čuvena tenzija između Edija i Baka tokom prethodnih sezona se mogla seći nožem, i to je jedna od stvari po kojima je ova serija postala kultna. Međutim, Bak svoj trenutak, na žalost mnogih gledalaca, neće doživeti sa Edijem, već sa novim “starim” junakom u ovoj seriji, a o kome je reč, saznaćete ako budete uz seriju od 4. juna – zaključuje Stark.

Promo