Da li će lik Samanthe Jones ponovo zablistati u seriji And Just Like That?

and just like that

Velike su šanse da će Kim Cattrall ponovo oživeti ovaj omiljeni lik na platformi Max, iako, kao što je bio slučaj u drugoj sezoni serije And Just Like That, može postojati nekoliko ozbiljnih uslova. Odnosi između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall još uvek nisu popravljeni, ali zajedno sa Cynthiom Nixon i Kristin Davis, Parker razume da je lik Samanthe Jones “neophodan” za priču i za posvećene fanove.

and just like that

Samanta Jones donosi jedinstvenu energiju i dinamiku u seriju. Njen lik je poznat po svom samopouzdanju, slobodoumnosti i duhovitosti, što pruža osvežavajući kontrast u odnosu na ostale likove. Njena otvorenost prema seksualnosti i hrabrost u suočavanju sa životnim izazovima čine je uzorom za mnoge žene koje se poistovećuju sa njenom hrabrošću.

and just like that

Iako je mala mogućnost da bi Kim Cattrall mogla završiti u scenama serije And Just Like That sa ostale tri žene, opcija snimanja na daljinu možda je najbolji način da se reše postojeće tenzije. Prvi put je primećena napetost među glumicama pre 20 godina na dodeli Emmy nagrada 2004. godine, kada je Cattrall sedela odvojeno od svojih koleginica.

Razdor među njima kulminirao je 2018. godine nakon iznenadne smrti Cattrallinog brata, kada je Parker izrazila saučešće u Instagram objavi. Cattrall je tada posvetila objavu svojoj bivšoj prijateljici, napisavši: “Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovom tragičnom trenutku @sarahjessicaparker.” Iako je malo verovatno da će Cattrall i Parker ikada ponovo biti prijateljice, postoji šansa da se Samantha vrati u trećoj sezoni serije.

Foto: Profimedia, Instagram