Bred Pit i Džordž Kluni ponovo zajedno na velikom platnu u filmu “Wolfs”

bred pit

Poznati američki glumci Bred Pit i Džordž Kluni ponovo se ujedinjuju na velikom platnu u novoj akcionoj komediji “Wolfs”. Ovo je prvi put nakon 16 godina da će ova dva glumačka velikana zajedno glumiti u filmu, nakon njihovih zajedničkih uspeha u franšizi “Ocean’s”‘ i filmu “Burn After Reading.”

Film “Wolfs“, koji dolazi iz produkcija Apple i Columbia Pictures, prati priču o dva profesionalna čistača koje igraju Pitt i Clooney. Njih dvojica su unajmljeni da reše isti visokoprofilni zločin i primorani da rade zajedno, što dovodi do urnebesnih i napetih situacija tokom jedne lude noći. Film je napisao i režirao Džon Vots, poznat po radu na Spider-Man filmovima.

bred pit
bred pit

U filmu takođe glume Ejmi Rajan, Purna Jaganatan i Ostin Ebrems. Džordž Kluni je nedavno izjavio za Deadline da su već počeli razgovore o nastavku filma, pohvalivši Votsa kao izuzetno talentovanog režisera.

Zvanični trejler za film “Wolfs” je već dostupan, a premijera u bioskopima zakazana je za 20. septembar. Obožavaoci širom sveta s nestrpljenjem iščekuju ponovno okupljanje ovih dveju holivudskih zvezda i veruju da će film biti veliki hit.

Pogledajte trejler u nastavku:

Foto: Profimedia