Anne Hathaway potvrdila svoju ulogu u kultnoj franšizi “Princess Diaries 3”

The Princess Diaries

Anne Hathaway i Disney su potvrdili da će snimiti treći deo franšize „Princess Diaries“. Gotovo 20 godina nakon poslednje premijere filmske serije, Hathaway je na Instagramu otkrila da se zvanično vraća za treći nastavak. Prvi film je objavljen 2001. godine, a drugi 2004.

Adele Lim je potvrđena kao rediteljka trećeg filma, koji se razvija od 2022. godine. Anne je do sada bila suzdržana kada je reč o svom povratku, sve dok nije objavila video na društvenim mrežama. U videu, ona pokazuje tri prsta, simbolizujući da govori o trećem filmu. U montaži su spojene scene iz prethodna dva filma, uključujući ikonične trenutke kada Mia i Julie Andrews govore „shut up“.

U opisu je stajalo: „Čuda se dešavaju. Vraćamo se u Đenovu sa @adeleblim @disney @somewherepictures. Bajka se nastavlja.“

The Princess Diaries (

Rediteljka Lim je izjavila: „Kao veliki obožavalac originalnih ‘Dnevnika princeze’, izuzetno sam uzbuđena što ću biti deo stvaranja treće iteracije ovog voljenog projekta. Radujemo se proslavi njegovih osnovnih vrednosti, kao što su ženska moć, radost i mentorstvo, sa publikom širom sveta.“ U ovom trenutku, zaplet trećeg filma još uvek nije potvrđen.

foto: Profimedia, Instagram