3. sezona serije “Samo ubistva u zgradi” od 26. septembra na STAR CHANNEL

Kada je pre nekoliko godina formirana glumačka postava serije koja se danas smatra najboljom komedijom moderne televizije, komičarski trio uz Stiva Martina i Martina Šorta, trebalo je da upotpuni njihov kolega iz legendarnog holivudskog hita „Tri amigosa“, glumac Čevi Čejs. Međutim, danas, kada ova serija beleži vrtoglav uspeh i sjajne ocene kritike, što se može potvrditi i sa 7 osvojenih Emija i gotovo 50 nominacija za isto priznanje, ispostavilo se da je tinejdž zvezda Selena Gomez bila savršen izbor koji je, kako Stiv Martin objašnjava – matorce podmladila, ali i savršeno prihvatila čaroliju proverenog holivudskog humora stare garde. Zahvaljujući tome, ono što je izgledalo kao eksperiment kada je serija premijerno prikazana 2021. godine, pa čak i providan trik da se sa Selenom seriji da privlačnost za više generacija, danas je publici podarilo jedan od najboljih glumačkih trija na televiziji.

Treća sezona serije, nagrađena sa 3 Emija i rekordnom 21 nominacijom za to priznanje, koju od 26. septembra pratimo na kanalu STAR CHANNEL (četvrtkom u 22.00), smatra se najboljom i najkompletnijom od početka emitovanja. Novi slučajevi su pred ekipom detektiva amatera, koje je na zajedničkom “poslu” okupila jedino činjenica da su komšije u luksuznoj zgradi u otmenom delu Njujorka. Kao i uvek, od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima.

– Nova sezona Čarlsa, Olivera i Mejbel dovodi pravo na brodvejske daske. Nakon smrti njihovog prijatelja Bena Glenroja, motivisani pre svega misterijom njegovog iznenadnog kolapsa na sceni usred predstave, naš otkačeni trio odlučuje da preuzme na sebe ulogu spasitelja pozorišnog komada. Priredićemo memorijalno prikazivanje u kom mi igramo glavne uloge. Naravno, u pozadini svega sprovešćemo i istragu o pravim uzrocima Benove smrti – poručuje glavna zvezda serijala glumac Stiv Martin. Veliko pojačanje u novom ciklusu serije koja je, između ostalih nagrada, ponela i mnogobrojne nominacije za Zlatni Globus, čine Meril Strip u roli Lorete, Pol Rad kao Ben Glenroj i Džesi Vilijams, zvezda serije “Uvod u anatomiju”. Magija serije, kako smatra Martin, počiva na činjenici da se on, Martin i Selena, čak i ne trude da glume. Samo se dobro zabavljaju.

– Za uspeh svakog projekta uvek su najvažniji početna ideja kuda cela priča treba da vodi i naravno scenario. Bez kvalitetne priče i dobrog pisanja, ne može vam ništa pomoći. Svaki glumac u ekipi može da vam bude višestruki Oskarovac, i opet ćete imati splačinu. Ono što mi nismo mogli ni da naslutimo, jeste da ćemo nas troje imati sjajnu hemiju. Ni danas niko ne može da objasni na koji način smo nas troje kliknuli, ali činjenica je da smo otkrili dobitnu kombinaciju i da je ekran to prepoznao i nagradio. A nema tu neke velike filozofije. Samo se zabavljamo. Volimo se. Svi smo profesionalci i dajemo sve od sebe. To rade i naši pisci, a imamo odlične reditelje i producente. Svi smo veoma srećn – kaže ovaj legendarni holivudski glumac i dobitnik Emija.

Najzvučnije pojačanje uz glumca Pola Rada u trećoj sezoni svakako je holivudska diva, neki smatraju i poslednja legenda zlatnog Holivuda, glumica Meril Strip.

– Verovali ili ne, sama sam zvala Stiva Martina da ga zamolim da me primi u seriju, jer smo se 2009. godine odlično zabavili snimajući film „Komplikovano je“. Veliki sam obožavalac ove serije, ali nije mi bilo dovoljno samo da se smejem gledajući nove epizode na televiziji. Želela sam da budem deo te energije i da se zabavljam sa ekipom pred kamerama jer je svet u ovom trenutku veoma ružno i mračno mesto. Želela sam da pustim malo te energije u svoj život i da se zabavim – istakla je Meril Strip, koju je trio oberučke prihvatio u trećoj sezoni. Ona tumači lik Lorete, višedecenijske glumice u pokušaju koja napokon dobija svoju veliku priliku i šansu da zaseni sve na brodvejskoj sceni.

Promo