Zavirite u septembarsko izdanje magazina Grazia

Nova sezona, nove prilike.

Fotograf: Vince Perry Jr.
Stilista: Ariel Kochbarski
Kosa i šminka: Adriana Bena
Model: Aubria iz Freedom models LA
Asistent fotografa i produkcije: Russell Rabanal
Asistenti fotografa: Belle Fall i Brian Van Lau

Vreme je za povratak. Dobro smo se opustili, odmorili, osunčali i uživali na omiljenim festivalima. Sada je se vraćamo u ritam da otkrijemo sve uzbudljive novitete koje nam sezona donosi. Septembar je mesec u godini kada nas priroda podseća na prolaznost, ali i na cikličnost – svaki kraj nosi obećanje novog početka. Sa svežim, hladnijim vazduhom dolazi i nova jasnoća misli, prostor za fokusiranje na ciljeve i projekte koji zahtevaju posvećenost.

U septembarskom broju, naša kolumnistkinja Staša Koprivica, uhvatila je suštinu te tihe lepote jeseni i koja, citiramo: „zaista razume svu zlobu letnjeg paradoksa” (obavezno pročitati). Tokom ova dva meseca kod nas se dešavalo svašta.

Ilustracija: Rialda Dizdarević Obuljen

Na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala, imali smo priliku da razgovaramo sa Jasnom Đuričić, Uliksom Fehmiom i Anjom Matković (Uliks i Anja glavni su protagonisti novog filma Danisa Tanovića Nakon Ljeta – topla preporuka).

Fotografija: Sarajevo film Festival

Milica Mandić, prava heroina našeg vremena, dokazala je da su granice uspeha samo iluzija – ona je „game changer” u svakom smislu te reči.

Fotografija: Milica Beloica

Modna sezona pred nama donosi nam pregršt preokreta i više o tome pročitajte u našem rezimeu sezone, a tu su i naše šoping preporuke obaveznih komada.  Sloboda je poželjna na svim poljima od izražavanja i borbe do smelih make-up lookova koji ove sezone podrazumevju jače nijanse i dosta ajlajnera (o tome više u našemn beauty reportu). 

Sa puno pažnje smo za vas pripremili raznovrstan sadržaj koji će vas inspirisati i voditi kroz uzbudljive novitete i trendove.

Uživajte u našem septembarskom broju!

Grazia tim